P I N V A N D A A G

Loading

  • Email: helpdesk@pinvandaag.nl
  • Tel: 085 5601201

Showing all 6 results

Sort by

Batterij V400M

63.00

Batterij voor de V400M Extra gebruiksgemak Een extra batterij Is je oude batterij toe aan vervanging? Dan is deze batterij de vervanger die je moet hebben. Voor het bedrag van € 63. Ook als je goed voorbereid wilt zijn op drukke dagen is het goed om een extra batterij aan te schaffen. Zo kun je tijdig wisselen voor als dit nodig is.

Oplader V400M

29.95

Altijd een volle batterij Opladen wanneer dat nodig is Wil je voorkomen dat je met een lege batterij komt te zitten? Dan is het aan te raden om een extra lader voor je nieuwe betaalautomaat aan te schaffen. Deze speciale lader voor de nieuwe V400M CCV Mobile betaalautomaat is ideaal voor ondernemers in diverse branches. Met de lader laadt je je automaat binnen  een mum van tijd op en ben je altijd online. Zo kunnen je klanten altijd en overal bij jou betalen.

Pinrollen Thermisch 57x40x12mm 50 st

20.00

Thermische pinrollen gemaakt van A-kwaliteit papier in de afmeting 57x40x12mm. De pinrollen bevatten 20 meter papier per pinrol en zijn voorzien van einde strepen. Bevat 50 rollen per doos. Type: Thermisch Formaat: 57x40x12mm Aantal: 50 rollen per doos Lengte: 20 meter papier per rol Grammage: 48 grams Geschikt voor o.a. de volgende systemen: – CCV: Vx570 & Vx820, Vx520, Vx680, Vx520 […]

Protective Cover V400M – 3 stuks

24.95

Beschermt tegen spatwaterschade Geschikt voor alle branches Verpakking met drie stuks

Protective cover beschermt je pinautomaat

Bescherm je pinautomaat met een beschermhoesje. Deze wetcover beschermt je mobiele pinautomaat onder andere tegen schade door spatwater. De cover bestaat uit twee siliconen delen. Een deel wordt gebruikt voor het display en een deel voor het toetsenbord van je pinautomaat. De wetcover bevestig je makkelijk met behulp van plakstrips die ervoor zorgen dat de cover niet zomaar loslaat. Ideaal voor op het terras Ben je een actieve ondernemer en gebruik je pinautomaat overal in de zaak of op het terras? Dan loop je waarschijnlijk ook het risico dat de automaat in aanraking komt met viezigheid of vocht. Met de protective cover van CCV bescherm je je automaat tegen vuil en water. Zo houd je je pinautomaat in optimale conditie.

VeriFone basisstation V400M

39.95

Altijd opgeladen automaat Extra gebruiksgemak De laadstation van CCV is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste mobiele betaalautomaat, de V400M. Met een basisstation kies je ervoor een opgeladen batterij, gebruiksgemak en een vaste plek voor jouw pinautomaat.