Ik wil een gebruikte betaalautomaat overnemen.
Waar moet ik op letten?

Voordat u overgaat tot de aankoop van een gebruikte betaalautomaat, adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met ons Service Center via 085 5601201. Onze medewerkers geven u graag advies bij de overname. Tevens controleren wij of de betaalautomaat:

  • van CCV is;
  • nog gecertificeerd is;
  • geen externe schade en/of software problemen vertoont;
  • overgenomen mag worden.

Hoe start ik een overname?
U start een overname door telefonisch contact op te nemen met ons Service Center via 085 5601201. Wij adviseren u om te bellen als u de betaalautomaat bij de hand heeft, zodat wij u direct kunnen voorzien van de juiste informatie.

Stap 1: aanvraag offerte
U start het overnameproces met de aanvraag van een offerte. Wij sturen u per e-mail een offerte toe en vragen u om deze formulieren volledig in te vullen, te ondertekenen en per e-mail te retourneren.

Stap 2: verwerking offerte
Zodra wij de volledig ingevulde en ondertekende offerte hebben ontvangen, verwerken wij deze binnen vijf werkdagen. Omdat de offerte een geldigheidsduur heeft van vier weken, dient u de offerte binnen vier weken na dagtekening te retourneren.

Stap 3: installatie overzicht
Als de offerte is verwerkt, ontvangt u van ons een installatieoverzicht waarop de nieuwe gegevens van de betaalautomaat staan vermeld. Deze gegevens moeten gekoppeld worden aan een pincontract zodat de transacties van uw klanten op uw rekening worden bijgeschreven. CCV kan dit voor u verzorgen of u dient zelf  een aanvraag in bij uw bank. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar ons Service Center via 088 228 9849.

Stap 4: activatie en installatie
Zodra uw pincontract is geactiveerd, nemen wij telefonisch contact met u op voor de installatie van uw betaalautomaat. Na installatie kunt u de betaalautomaat in gebruik nemen. Bent u telefonisch niet bereikbaar, dan brengen wij u hiervan op de hoogte per e-mail.

Hoe lang duurt het overname proces?
Het gehele overnameproces duurt maximaal 2 werkdagen. Wij vragen u hier rekening mee te houden.

Wat heb ik nodig om een betaalautomaat over te nemen?
Wat u precies nodig heeft voor een overname van een betaalautomaat is afhankelijk van de partij waar het pincontract wordt afgesloten. De volgende gegevens zijn voor bij elke partij van belang:

  • zakelijk Nederlands IBAN en BIC nummer;
  • kopie bankafschrift;
  • kopie identiteitsbewijs (Rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs)

Ik gebruik mijn betaalautomaat niet meer/mijn bedrijf is opgeheven. Kan ik de betaalautomaat verkopen?
Als u de betaalautomaat bij ons heeft aangeschaft, bent u de eigenaar. U kunt uw betaalautomaat te koop aanbieden. U dient wel de diverse contracten, die gekoppeld zijn aan uw betaalautomaat, te beëindigen. De nieuwe eigenaar dient telefonisch contact op te nemen met ons Service Center via 085 560 1201 om een overname te starten.

Als u een betaalautomaat heeft gehuurd dan is de verhuurder de eigenaar. In dat geval kunt u de betaalautomaat niet verkopen. Neem voor meer informatie over de beëindiging van uw huurcontract telefonisch contact op met ons Service Center via 085 560 1201.

 

Tarieven Pin Terminal Smart

Plug en Play Levering € 74,38
Service Compleet Budget € 11,- per maand of € 132,- per jaar
Service Compleet Smart € 12,50 per maand of € 150,- per jaar
Service Compleet + Sim Vx680 GPRS € 19,- per maand of € 228,- per jaar
Service Compleet Vx680 WiFi € 13,50 per maand of € 162,- per jaar

Transactiebundels bij uw pinautomaat

Bundel 100 € 5,- 100 transacties p/mnd
Bundel 250 € 12,50 250 transacties p/mnd
Bundel 500 € 25,- 500 transacties p/mnd
Bundel 1000 € 50,- 1000 transacties p/mnd
Zonder bundel
Buiten bundel
€ 0,055 U betaalt per transactie
Creditcards worden steeds populairder in Nederland. Met de acceptatie van MasterCard en Visa op je pinapparaat verhoog je niet alleen je omzet, maar geef je je klanten ook meer betaalgemak. U ontvangt standaard de creditcard formulier bij uw aanvraag deze hoeft u niet retour te sturen indien u geen creditcards wilt accepteren.
 • Geen transactie? Geen kosten
 • 1,59% per transactie
 • 0,35% extra voor No-show (Hotel)
 • 2,50% per transactie (Taxi Tarief)